Ontdek Hoe mijn bedrijf op de automatische piloot draait en welke tools ik daarvoor gebruik.

Dit zijn mijn persoonlijke favorieten.

Gebruiksvriendelijk

Klantenservice

Gewenst Resultaat

Alle tools, templates en plugins die je nodig hebt voor snelle super converterende website

Absolute must-have voor iedereen die een website nodig heeft. Geweldige support en websitebouwers kunnen gemakkelijk aan de slag met deze Wordpress plugin & Thema's waardoor jij sneller kunt focussen op wat er echt toe doet: ondernemen.

P.s. Stuur mij even een bericht als je handige templates wilt!


Gebruiksvriendelijk

Klantenservice

Gewenst Resultaat

Volledig Visuele Funnel Tracking & Mapping.

Absolute must-have als je via meerdere kanalen verkeer naar jouw website stuurt. Met deze software heb je niet alleen jouw gehele klantreis (funnel) visueel maar kun je door de unieke tracking ook direct in één oogopslag zien waar klanten afhaken óf waar ze juist wel converteren. Gebruiksvriendelijk en snelle support.


Gebruiksvriendelijk

Klantenservice

Gewenst Resultaat

Emailsoftware die je geld oplevert

De afgelopen 8 jaar heb ik misschien wel 32 verschillende tools geprobeerd voor emailmarketing en email automation. Nadat ik deze heb ontdekt & getest was ik verkocht. Deze software heeft mij niet allen aanzienlijk meer omzet opgeleverd maar ook een hoop hoofdpijn & tijd bespaar door alle slimme automatiseringen.


Gebruiksvriendelijk

Klantenservice

Gewenst Resultaat

Say Cheese! Gemakkelijk Professioneel Live-streams & klant interviews organiseren

"Gijs hoe doe jij die live-streams?" is misschien wel een van de meest gestelde vragen in mijn mailbox. Deze software is de drijvende kracht achter mijn podcast Marketingdenkers. Enkele voordelen:
- Op 3 plekken tegelijkertijd live gaan 
- Met één link gasten uitnodigen

- Werkt in de browser dus niets installeren 

- Eigen logo's en branding in beeld

- Geen technisch gedoe (!)

- Gary Vaynerchuck & Frank Kern zijn ook bekende gebruikers.

Heb ze een mailtje gestuurd en aangegeven dat ik fan ben en toen ontving ik deze mail:
Probeer het direct 14 dagen gratis (zonder creditcard) klik hier


Gebruiksvriendelijk

Klantenservice

Gewenst Resultaat

Mijn #1 Youtube Powertool

Best vervelend als je tijd, geld en energie steekt in het maken van goede content en niemand het vervolgens ziet. Daarnaast kan het actueel houden van jouw keywords, beschrijvingen en thumbnails op Youtube een tijdrovend project worden. Door deze tool wordt het een feestje! Wij zagen binnen no-time meer views en reacties binnenkomen.

P.s. Deze tool is gecertificeerd door Youtube zelf!


Gebruiksvriendelijk

Klantenservice

Gewenst Resultaat

Zo Haal ook jij Klanten Uit Facebook Groepen!

Het hebben van een actieve Facebook groep is niet alleen een waardevolle community of feedback te verzamelen en aanbiedingen te doen.. nee.
Als je het slim aanpakt verzamel je ook emailadressen en andere gegevens van jouw groep-deelnemers. Nu is er één uitdaging.. dit is extreem tijdrovend! Op Facebook moet je immers handmatig uitnodigingen goedkeuren en moet je emailadressen handmatig kopiëren en uploaden in jouw mailsysteem.. 
Dat lost deze plugin op! Je kunt automatisch nieuwe leden goedkeuren en emailadressen naar jouw favoriete mailsoftware door laten sturen.

Absolute game changer! Ook bij deze tool heb ik een kortingscode voor je kunnen regelen. Gebruik FRIENDOFGIJS25 voor maar liefst 25% korting.

Let op: Je moet de taalinstellingen van Facebook op Engels zetten.


Gijs Dellemijn Handtekening

© 2020 Gijs Dellemijn - Onderdeel van Mintwater


Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.

Privacy Policy

>