Jouw schaalbare online strategie start hier.

Ik help gevestigde online ondernemers/ experts aan een Online motor, brandstof én cockpit waardoor je volledig 'in control' doorgroeien.

Experts worden gemaakt, niet gevonden.

Mintwater helpt Gevestigde Online Ondernemers & Experts Aan Een Online Motor, Brandstof Én Cockpit Waardoor ze Volledig 'In Control' Doorgroeien.

Digital Marketing Agency Voor Gevestigde Online Ondernemers & Experts.


Dit is wat Anderen over Gijs zeggen:

CEO Blockformer & Amazon bestseller

Jan Scheele


"Wat is het toch altijd een feest om met Gijs te werken! Deze creatieve duizendpoot blijft mij altijd inspireren met zijn waanzinnige kennis over zaken als Facebook Advertising en Growth Hacking, waarmee hij mij o.a. geweldig heeft geholpen, om mijn boek '#1 Amazon Bestseller' te maken. Altijd twee stappen vooruit denkend, initiatief nemend, een enthousiaste en aimabele houding en vooral; focus op keihard resultaat boeken! Ik kijk uit naar de volgende keer dat wij mogen gaan samenwerken!"

Jobcoach Milou

Milou Termorshuizen


Als startende ondernemer ben ik in aanraking gekomen met Gijs. Hij heeft mij geholpen met mijn marketing als loopbaancoach. Tijdens de eerste meeting dag heb ik super veel informatie gekregen van Gijs wat de mogelijkheden zijn op marketing gebied voor mijn bedrijf. Dit was erg verhelderend en hij kwam met zaken waar ik zelf nog nooit aan had gedacht! Daarna hebben we elke twee weken steeds een actieplan gemaakt om achter de schermen alles goed neer te zetten, deze aanpak is erg persoonlijk en daardoor prettig. Door de samenwerking met Gijs heb ik super veel geleerd over de mogelijkheden op marketing gebied en heeft het mij nieuwe inzichten gegeven met tools die ik nu zelf in kan zetten. Ik gebruik nu momenteel een van zijn trucs, waaruit blijkt dat dit meteen werkt, zo fijn! Gijs is in de samenwerking heel betrokken en persoonlijk waardoor het voelt alsof je een marketing collega erbij hebt. Daarbij merk je dat hij een echte marketing fanaat is doordat hij super veel kennis heeft over dit gebied. Ik zou Gijs aanraden voor als je als startende ondernemer even niet weet hoe je het beste jouw product of dienst kan neerzetten, en je wel wat marketing kennis kan gebruiken!

Student Hogeschool Rotterdam

Paulina Skowron


Tijdens mijn Online Marketing minor heb ik een livestream les mogen volgen van Gijs. De les was ontzettend goed gestructureerd en zonder dat we fysiek bij elkaar waren wist Gijs ons goed bij de les te houden door het interactief te maken. Dit allemaal zonder de standaard opdrachten als 'maak een poster' of iets dergelijks wat normaal gezien vaak word gebruikt bij 'interactieve' lessen. Vragen waren meer dan welkom en hij was ook erg geïnteresseerd in wat wij als individuen vinden of opmerken binnen de besproken onderwerpen. Ik heb er veel van opgestoken omdat er naast een goede inhoud ook veel praktische voorbeelden aanbod kwamen.

International Business and Management Student 

Patrick Hackhofer


Gijs is very knowledgeable and passionate about marketing. I was really fascinated by his enthusiasm and personal energy. It was a pleasure to receive his key insights.

Excellence Student Zuyd

Pim Coolen


Gijs heeft in een livestream verteld over online zichtbaarheid. Deze presentatie voor het Excellence! programma van Zuyd Hogeschool heb ik mogen bijwonen. Gijs praatte met passie over datgene wat hij vertelde, hij was enthousiast en probeerde dit enthousiasme over te brengen naar de luisteraar. De vragen die Gijs stelde in zijn presentatie hebben mij aan het denken gezet. Bedankt Gijs!

Co-founder Meditation Moments App

Cindy Koeman


"Zoek je ondersteuning voor online marketing? Bel Gijs vandaag nog😁.


Hij is de beste waarmee ik op dit gebied heb samengewerkt en de aller aller enthousiaste 🚀"

Docent Zadkine Rotterdam

Esra Karadogan


Top gastles gegeven aan de studenten van Zadkine over Growth Marketing ! Je was voor iedereen een Inspirerend rolmodel. We hebben genoten van je enthousiaste presentatie en we zijn een stuk wijzer over Growth Marketing! Bedankt Gijs !

Mede-Eigenaar Heunen Opticiens en Juweliers

Nicole Groneschild- Heunen


Gijs heeft ons afgelopen jaar geweldig geholpen met onze online zichtbaarheid. Een zeer fijne adequate partner waar je blind op kunt vertrouwen. Afspraak is afspraak, en dan nog een beetje extra. Gijs bedankt voor alles.

Directeur Release417

René van Alphen


Ik wil toch even vermelden dat ik blij ben met Gijs, (Mintwater Marketing) die mijn Facebook/Instagram advertenties verzorgd met een gemiddelde CTR van maar liefst 12 %.

Coördinator Innovatief Ondernemerslab Zuyd docent

Mirjam Ubachs


Gijs is een echte ondernemer, inspirator en vernieuwer. Hij is flexibel, loyaal, pro-actief, ambitieus, past zich aan aan alle (onverwachte) situaties en klanten, is zeer snel met reageren op vragen, denkt mee richting oplossingen, kan snel schakelen en is altijd bereidwillig om anderen verder te helpen in hun ontwikkeling. Als alumni van het Excellence programma van Zuyd blijft hij bijv. bereidwillig om onze huidige Excellence studenten te helpen in hun ontwikkeling. Door zeer inspirerende en leerzame workshops over o.a. growth marketing en de kracht van social media als bijv. Linked-In zet hij een grote groep van toehoorders snel aan tot denken en actie. Met Gijs kun je al brainstormend snel tot de juiste oplossingen voor diverse problematieken komen.

Zuyd Hogeschool docent

Sandra van de Poel


Met zijn enthousiasme, kennis en passie heeft Gijs de Excellence-studenten van Zuyd Hogeschool een waardevol inkijkje gegeven in het belang van online zichtbaarheid. Een absolute must om je te profileren! Bedankt Gijs!

@the.whiskyguide

Rody Misseyer


Value for money: ik had namelijk niet verwacht er zo veel voor terug te krijgen!! Persoonlijk vind ik de 'waarom' achter marketing belangrijk en dit kwam aan bod in een uitgebreide serie video's waar uitgelegd wordt hoe op de psychologie van mensen ingespeeld kan worden. Aanrader!

Student Business School Rotterdam

Dirk Yau


Gijs Dellemijn is a very enthusiastic and knowledgeable marketeer. It was a great privilege to be able to attend his webinar. He exudes great energy and passion during his webinar, providing very good and practical knowledge about digital marketing.

Co-Founder Zollie & Business Doe Je

Tina Gosravani


"Gijs is in één woord: geweldig. Enthousiast, strategisch, vakbekwaam en betrokken zijn woorden waarmee ik Gijs kan beschrijven. Hij weet alles over marketing, de nieuwste marketingtechnieken en hoe dit te implementeren om het maximale resultaat te behalen. Contacteer en volg Gijs en je zal direct ervaren waar ik het over heb! Gijs, bedankt voor je inzet en waardevolle bijdrage!"

Co-founder Stimuliz

Willem Dohmen


Convincing, hands-on and a commercial talent. That’s Gijs. He joined our team via an excellence programme through his studies. Gijs managed, within 10 weeks to break down, rebuild and optimise our sales and marketing strategy. During this period he proved his added value for our team which subsequently earned him a seat on the starter’s bench of our team. Gijs is versatile, viable and able to effectively adapt to rapidly changing processes and environments. Commercially and entrepreneurially advanced at a relatively young age, this is a high potential.

Co-founder Batchforce

Mark Pluijmen


This guy breathes marketing.

Docent Hogeschool Rotterdam

Thomas Oostendorp


Gijs Dellemijn is een bevlogen jonge ondernemer die zijn kennis graag deelt. Zo heeft hij voor de studenten van de Hogeschool Rotterdam, minor marketing in een online wereld meerdere keren een gastcollege gegeven. Als klap op de voorpijl verzorgde hij vandaag een online webinar die iedere student vanuit huis kon volgen. Als dat geen innovatieve mindset is in deze bijzondere tijd dan weet ik niet wat het wel is!

Eigenaar Compani

Koen Pluis


Topgozer! Weet waar hij over praat en is niet bang om zijn waardevolle content en visie te delen.

Co-Founder FiveX

Kevin van der Eijk


Gijs heeft veel kennis en een goed gevoel voor marketing. Wanneer je opzoek bent naar een sparringpartner voor het bouwen van een succesvolle funnel geef dan Gijs een belletje. Een frisse blik vanuit een andere invalshoek kan enorm helpen!

Founder Brand Density

Marieke Pijler


Gijs is een  absolute specialist in zijn domein. Wat ik enorm waardeer is dat Gijs al ver vooruit meedenkt. Hij ziet waar je staat en welke stappen je nog moet zetten alvorens hij zijn waarde kan toevoegen. Alleen al in die fase is Gijs van grote waarde.

Strategic & Creative Digital professional

Thomas Hamer


Gijs is a passionate Marketeer, full of real life stories and marketing experience. Thank you for sharing these with all students from the Digital Marketing Minor at the Rotterdam Business School. 

Tijd voor serieuze groei?

Klik op onderstaande knop.

Leer van 's werelds beste marketeers.

Dé podcast voor en door Marketeers.

Marketing Podcast Nederland

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.

Privacy Policy

Copyright © 2020 Gijs Dellemijn

>